Valkenburg Massages & acupunctuur

Over mij


Klanten zeggen vaak: "Oh, ik wist niet dat je naast massage ook nog acupuntuur, dry-needling, cupping, chinese kruiden en detoxen aanbied.

Dit is veel meer dan alleen maar een massage!"


Ik ben Angela Schreitl, al jaren gelukkig getrouwd en gezegend met twee heerlijke zonen. Woonachtig in het gezellige toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul.

Mijn liefde voor en interesse in massages is ontstaan tijdens een top tot teen massage. Ik was erg onder de indruk dat één massage zo'n positieve impact op het lichaam kon hebben. Mijn lichaam kreeg meer energie en ik kon weer fatsoenlijk ademhalen. Dat wilde ik ook voor mensen betekenen! 

Mijn avontuur startte met verschillende opleidingen: Shiatsu, Thaise massage, cupping, Guasha, Chinese bone setting, Dry needling en acupunctuur. Het bracht mij gaande weg steeds meer terug naar mijn Indische Roots en de daarbij horende Traditionele Chinese Geneeskunde. In eerste instantie twijfelde ik in mijn jeugd nog over de werking en zienswijze van deze eeuwenoude kennis, die mijn ouders ook toepasten. Echter kon ik door de wonderbaarlijke resultaten in mijn praktijk niet anders dan toegeven, dat dit een prachtige natuurlijke oplossing is voor een groot deel van de chronische klachten waar men dagelijks tegenaan loopt. 

Hoe meer ik mij verdiepte in de Chinese Geneeskunde, hoe groter mijn passie ervoor werd. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het vaak is, om aan de eisen te voldoen van deze gehaaste maatschappij. Je probeert alles perfect te doen. Maar je lichaam is vaak vermoeid en doet zeer. Daardoor slaap je slecht. En zo krijg je steeds meer chronische klachten. Hoe fantastisch is het daarom, dat ik je kan helpen met je klachten. Je kwaliteit van leven wordt steeds beter, omdat je minder pijn hebt, vermoeiend bent en beter slaapt. Mijn behandelingen zijn erop gericht om de emotionele en lichamelijke oorzaken op te lossen. Zodat je beter je werk kan doen en meer kan genieten van je vrije tijd! Ik voel me gezegend dat ik dit werk mag doen. En dat ik mijn behandelingen mag uitvoeren op een manier, waarop ik denk dat jij het meest geholpen bent. Mijn klanten zijn geen nummers, mijn behandelingen zijn geen codes. Ik ben er voor jou en daarom heb ik zoveel tevreden klanten. 

Ik help je herinneren aan jouw blauwdruk. Wat is jouw doel in het leven? Leer weer balansen, grenzen stellen. Gezonder leven en vooral gelukkiger zijn. Dit voelt voor mij meer als een hobby dan werk, omdat ik zoveel vreugde haal aan de mooie resultaten van mijn behandelingen. En als mijn klantjes weer een twinkeling in hun ogen krijgen of eindelijk kunnen afschakelen. Dus wees lief voor jezelf, kies eindelijk eens voor jezelf en maak nu een afspraak! 

Hopelijk tot snel!

Liefs, 

Angela