Valkenburg Massages & acupunctuur

acupunctuur

Wat is acupunctuur?

 Met haarfijne naaldjes die je nauwelijks voelt, los je blokkades op en de doorstroming wordt gestimuleerd.

Hoe werkt acupunctuur?

 Het behandelen van hooikoorts d.m.v. acupunctuur is een goed voorbeeld om de werking van acupunctuur te ervaren en begrijpen.

Door te prikken op de locatie van de holtes, waar de ontstoken slijm vast zit gebeurt het volgende.

De slijm wordt dunner en de doorstroming van de slijm wordt bevorderd, zodat het weg kan stromen van het gebied waar je pijn en druk ervaart.

Daarnaast versterk je met acupunctuur ook het immuunsysteem, waardoor het weerbaarder is voor allergieën.

Waaruit bestaat een hooikoorts behandeling?

  Het meest effectief is om 4 acupunctuur behandelingen in te plannen. Aan het begin van het hooikoorts seizoen. Het kan ook tijdens het seizoen, maar men kan het voorkomen door voor het seizoen de afspraken in te plannen. De behandelingen vinden plaats met telkens 1 week tussen de behandelingen.

De behandelingen duren 20 minuten en kosten 55, - per behandeling ( Eerste behandeling duurt 30 minuten vanwege bespreking anamnese )

Na 4 behandelingen ben je voor de rest van het jaar hooikoorts vrij.

Hooikoorts behandeling voor kinderen

Ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen voor een hooikoorts behandeling komen. Ouders mogen bij de afspraak aanwezig zijn. Alvorens geef ik een duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Voor kinderen heb ik een speciale ruimte sterren lamp met mooie lichtjes en rustgevende aroma, zodat ze heel relaxt de behandeling kunnen ondergaan.

Interesse?

Heb je interesse in een behandeling of wil je meer weten hierover, bel dan gerust 06 - 28 76 47 79 of mail naar info@valkenburgmassages.nl